lauantai 24. toukokuuta 2014

Tarpeellista tilpehöörille eli pikku olkapussukka töihin

Tein tämän pussukan töitä varten. Siinä kulkevat mukana mukavasti avaimet ja työpuhelin, sekä muuta sälää, jota nyt vaan joskus tarvitsee mukana kuljettaa. Pieni koko on myös hyväksi, sillä opettajan työssä ei voi olla olkalaukku koko ajan mukana killuen. 


   Koska puhelimen näyttö naarmuuntuu helposti, tein pussukkaan väliseinän, ja toiselle puolelle saumaan kiinnitin lenkin, johon avaimet saa helposti kiinni, eikä niitä tarvitse kaivella pussin pohjalta. 
Kankaat ovat kaapin perukoilta löytyneitä pikku tilkkuja ja kirjailtu Bambikuvio toteutettu tikkipistoin helmilangalla. 

Kirjontakuvio on melko yksityiskohtainen ja siinä täytyy noudattaa piirrosta tarkalleen. Monellakaan ei ole välineitä tehdä silityskuvaa kotikonstein, joten tässä pieni vinkki, jota olen myös tuossa Bambissa käyttänyt. 
Tulosta haluamasi kuva tai jos kuva on jo valmiina paperiversiona, niin ota se esille. Leikkaa kiinnisilitettävästä tukikankaasta sopivan kokoinen pala. Aseta se liimapuoli alaspäin kuvion päälle ja piirrä kuvion ääriviivat läpi esim. lyijykynällä. Silitä tukikangas työn nurjalle puolelle. Huomaa, että ääriviivat ovat työn nurjalla puolella, ja varmista, että oikealle puolelle tulee haluamasi näköistä pistoa. 
Kuva tulee oikealle puolelle peilikuvana, eli jos haluat sen samoin päin kuin alkuperäisessä kuvassa, pitää se ensin kääntää peilikuvaksi. (olikohan tarpeeksi epäselvää :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti